Nadácia Dobrý skutok

• Dokumenty
  • Kontakt
  • 5. deň: Gesto priateľstva, hudobný kvíz a vlastné kino

Zobudili sme sa do upršaného počasia, ale to nevadí, lebo my sme pripravení aj na takéto situácie. Témou nášho dňa bola sila priateľstva. Rozprávali sme sa o tom, ako si my predstavujeme priateľstvo a čo je pre nás v kamarátstve dôležité. Potom sme si vyskúšali, aké to je byť redaktormi počasia. Povieme vám pravdu, nie je to veľmi jednoduché. Ale aj tak sme to zvládli.

Poobedný program sme začali hudobným kvízom. Mali sme priradiť hudbu k správnej rozprávke. Niektoré ukážky nám dali vážne zabrať. Pesničku z ľadového kráľovstva sme ale uhádli všetci správne. Čo môže byť lepšie ako táborové kino? Sledovali sme rozprávku Legendárna partia o tom, aké je dôležité priateľstvo a čo všetko k nemu patrí. Večer sme sa mohli prihlásiť na workshopy podľa nášho výberu. Mohli sme vyskúšať aquaturistiku, postav loď a pusti ju na vodu, tancuj a priprav sa na diskotéku, ukáž v sebe umelca alebo príď sa skrášliť. Večerný program sme ukončili tradičným snemom na ktorom sa nám podarilo otvoriť ďalší príbeh krajiny Alegria. A teraz už len na večernú hygienu a nabrať novú energiu do postele.