Nadácia Dobrý skutok

• Dokumenty
  • Kontakt
  • 3. deň: Príbeh Lásky, vodné pexeso a tanečná škola Laciho Strika

Nedeľa začala tradične kvalitnou rozcvičkou. Potrebujeme sa poriadne ponaťahovať, aby sa nám pri športových aktivitách nič nestalo. Počasie nám praje a už od rána to vyzerá na krásny slnečný deň. Keďže sa radi v tomto teple osviežime, našou dnešnou hrou je vodné pexeso. Prichystali sme si plavky, fľašku s vodou a ochranu hlavy a vyrazili sme kúsok k potôčiku, ktorý sa nachádza neďaleko nášho ubytovania. Snažili sme sa rozmýšľať, rýchlo reagovať a priniesť do nášho tímu, čo najviac bodov. Na konci hry sme sa samozrejme všetci špliechali vodou, aby sme sa aspoň troška schladili. Bolo to príjemné a osviežujúce.

Do tábora k nám zavítal aj špeciálny hosť tanečník Laci Strike. Absolvovali sme s ním školu tanca a naučili sme sa rôzne nové tanečné pohyby. Určite ich využijeme na nejakej večernej táborovej diskotéke. Potom, ako sme dotancovali, sme odštartovali autogramiádu s Lacim a chceli sme od neho podpisy naozaj na rôzne netradičné miesta. Dali sme si podpísať tričká, čiapky a dokonca aj tenisky. Boli sme veľmi vďační, že sme si s ním mohli urobiť vlastné fotky.

Počas tradičného večerného snemu sme sa dozvedeli, koľko bodov sme počas dňa získali. Boli sme rovnako napätí, či sa nám podarí získať dostatok čarovnej tekutiny na dosiahnutie kľúča. Ale zvládli sme to! Otvorili sme príbeh s názvom Láska. Práve láska je pre nás tak veľmi dôležitá. Bez nej by sa určite nedalo žiť. Už sa nevieme dočkať toho, čo zažijeme ďalší deň.