Nadácia Dobrý skutok

Detský kvíz – Pomáhame deťom a darovali sme im 20.000 Eur!

Naši moderátori z Hemendexu a moderátori Mišo a Bety si po dôkladnom zvážení vybrali 4 neziskové organizácie, pre ktoré chceli získať čo najviac financií v našom Detskom kvíze z celkovej vyčlenenej sumy 20.000 €.
Tieto financie z Nadácie Rádia Expres sa medzi projekty rozdelili podľa šikovnosti jednotlivých moderátorov. Každý pracovný deň si v detskom kvíze zahral jeden moderátor z rannej show a jeden z poobednej show. Odpovedal na tri otázky a za každú správnu odpoveď získal 500 € pre svoju vybranú organizáciu. Na linke mal aj svojho detského odborného konzultanta, pretože otázky boli z detského prostredia. Ak moderátor odpovedal nesprávne, čakal ho „trest“ v podobe úlohy, ktorú musel vo vysielaní splniť.

Moderátori Rádia Expres bojovali za nasledovné organizácie:

Vypočuj si záznam súťažných vstupov

Nadácia Rádia Expres pomáha deťom a s vašou podporou môžeme pomáhať ešte viac! Naše aktivity rozširujeme o ďalšie projekty, v rámci ktorých podáme pomocnú ruku tam, kde to bude potrebné.
Chcem prispieť